Ratkaisut

Ratkaisut

Verkkopohjaiset tuotteemme auttavat sinua tehostamaan toimintaasi, myymään tuotteita ja palveluita verkossa, sekä viestimään helposti asiakkaidesi kanssa.

 

iCMS - sisällönhallintajärjestelmä
Verkkosivustot ja palveluportaalit

Helppokäyttöisyys, monipuolisuus ja aina huomisen ominaisuudet sisältävä palvelu ovat vain muutamia hyviä syitä valita iCMS. 

 

iKauppa
Tuotemyynti verkossa 24/7

Moderni tuotekatalogi. Maksutapaintegraatiot - mukana tietenkin verkkomaksut.fi.
Varaston seuranta.Helppokäyttöinen hallinta. Tehosta myyntiäsi, nyt. 

 

Maileri
Tavoittavaa viestintää

Näyttävä sähköpostiviestintä asiakkaillesi, ajastetusti. Toimituksen seuranta. Lyömätön myynnin ja markkinoinnin apuväline.

 

Tiimalasi
Työn suunnittelu ja seuranta, sekä laskutus yhdessä paketissa

Paras tapa ennustaa tulevaa on luoda se itse. Hyvänä kakkosena on suunnittelu pohjautuen tapahtuneen seurantaan. Tiimalasilla suunnittelet tulevat työsi, seuraat yrityksesi toimintaa, sekä hallitset tekemäsi työn laskutuksen. Kiinteään kuukausihintaan.

 

Mobile Reminder
Tiedotteet ja muistutukset suoraan puhelimiin

Aika on rahaa. Sekä sinun, että asiakkaidesi. Muistuta asiakkaita tapaamisista, tiedota tarjouksista tai ilmoita peruutuksista. Tekstiviesti tavoittaa helposti ja tehokkaasti.

Tarjoamme myös teknisen rajapinnan tekstiviestien lähetykseen ja vastaanottoon omassa verkkopalvelussasi tai sovelluksessasi!

 

VideoArkisto
Videosisällöt verkossa - helposti ja hallitusti.

Lataa videosisällöt omaan arkistoosi, muodossa kuin muodossa - tai nauhoita esityksiä suoraan VideoArkistoon. Lyömätön laajennus johon voit liittää myös pay per view - toiminnot.

 

Webcasting
Tapahtumien taltionnit ja suorat verkkolähetykset

Toteutamme tilaisuutenne videoinnin ja verkkolähetyksen sekä tallenteet vuosien kokemuksella - laadukkaasti ja ammattitaidolla, aina avaimet käteen -palveluna.

 

Webpaper
Näyttävät sähköiset esitteet

Hieno tuote-esite ansaitsee erottuvan esitystavan myös verkossa. Webpaper - palvelumme näyttää hyvältä myös iPhonella ja iPadilla. Kokeile itse.

 

Hosting - palvelut
Varma, nopea ja kotimainen ylläpitopalvelu verkkoratkaisullesi

Tarjoamme kaikki edellä esitellyt palvelut SaaS - palveluna mainioilla palvelimillamme. Halutessasi voit siirtää myös olemassa olevan verkkopalvelusi web-hotelliimme.
Palveluvalikoimamme kattaa myös virtuaalipalvelimet sekä mediajakelupalvelimet videosisältöjen tehokkaaseen jakeluun.